Indoor klimmen

  Muurklimmen kan je beschouwen als een toegankelijke, complete sport waarbij zowel lichaam als geest getraind worden. Voor velen vormt muurklimmen die onmisbare eerste stap in de kennismaking met de wondere wereld van het klimmen. Nadien wordt de klimzaal al gauw een tweede thuis om klimvaardigheden te oefenen, plezier te beleven en sociale contacten te onderhouden.

  Outdoor klimmen

  Elke klimmer wil vroeg of laat wel eens proeven van dat uitzonderlijke gevoel van vrijheid in eenheid met de natuur. We coachen zowel beginners als gevorderden bij het verleggen van hun grenzen tijdens het rotsklimmen in België en op buitenlandse stages. Voor velen zal er een hele nieuwe wereld opengaan, geloof ons!

  Persoonlijk klimschema

  Het persoonlijk klimschema van Motion is bedoeld voor de klimmer, die ondanks regelmatige oefening, al enige tijd op hetzelfde niveau blijft hangen en dit patroon graag wil doorbreken (indoor en/of outdoor). Daarnaast is deze formule ook ideaal voor hij/zij die sterk wil staan voor een specifieke uitdaging of ingeplande klimtrip in de nabije toekomst. Binnen dit programma, starten we steeds met de opmaak van een persoonlijk klimprofiel. Op basis daarvan werken we vervolgens een 8-weken trainingschema uit, waarmee je zelfstandig aan de slag kan en waarbij opvolging gegarandeerd wordt.

  Workshops

  Via workshops in groepsverband richt Motion zich op specifieke thema’s, die vaak onoverkomelijk zijn in de evolutie als klimmer. Wij stellen dit aanbod dan ook grotendeels samen op basis van de vraag en behoeftes van onze klimmers. Jullie input en ideeën zijn dus meer dan welkom. Deze activiteiten kunnen zowel indoor, als outdoor plaatsvinden naargelang het thema.