Klimcoaching op de Belgische rotsen

Rotsklimmen laat je proeven van pure vrijheid in eenheid met de natuur. Zowel voor de beginner die op een veilige manier een nieuwe klimuitdaging zoekt, als voor de gevorderde sportklimmer die hogerop wil op rots, bieden wij outdoor klimcoaching op maat aan. Wij werken standaard met een formule per halve (4u) of hele dag (7u) coaching aan de Belgische rotsen, die flexibel in te plannen is (zowel doorheen de week als tijdens het weekend).

Aanbod

Wij bieden volgende opties aan binnen onze individuele klimcoaching op rots:

 • 1-op-1: klimcoaching op rots voor jou alleen
  Halve dag (4u coaching aan de rots), €278
  Volledige dag (6u coaching aan de rots), €385
 • 1-op-2: klimcoaching op rots voor jou samen met vriend(in)
  Halve dag (4u coaching aan de rots), €320
  Volledige dag (6u coaching aan de rots), €475
 • kleine groep (max. 4 pers.): klimcoaching op rots onder vrienden
  Halve dag (4u coaching aan de rots), €385
  Volledige dag (6u coaching aan de rots), €575

Opgelet! Deze tarieven zijn exclusief transportkosten (kosten worden berekend op basis van het aantal gereden km & officiële km-vergoeding of kosteloos via carpool met klimmer). Inclusief zijn gebruik van klimmateriaal (klimgordel, zekeringstoestel, touw, setjes en andere benodigdheden.

KBF-lidmaatschap! Om als klimmer toegang te hebben tot de Belgische rotsklimmassieven is een lidmaatschap bij de klim- en bergsportfederatie vereist. Wij kunnen dus enkel klimmers op rots coachen die lid zijn van KBF.

Wat vertellen anderen over outdoor klimmen in België met Motion?

 

Outdoor klimmen - Binnenland

Weekendje met onze familie geklommen met Tess in Pont-à-Lesse. Heropfrissing van alle technieken single-pitch topropen en voorklimmen. Intensieve tweedaagse met een topmadam. Goed opgebouwde lessen, juiste keuzes, veel uitleg en tijd voor al onze vragen, veel actie en als biologe ook oog voor de natuur zowel flora als fauna (hagedissen en vleermuizen gespot). Als je een toppertje zoekt dan is er maar één adres en dat is Tess!

Filip V.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen