Klimcoaching op rots in België en Spanje

Rotsklimmen laat je proeven van pure vrijheid in eenheid met de natuur. Zowel voor de beginner die op een veilige manier een nieuwe klimuitdaging zoekt, als voor de gevorderde sportklimmer die hogerop wil op rots, bieden wij klimcoaching op maat aan. Wij werken met een formule per halve of hele dag outdoor coaching, flexibel in te plannen doorheen de week of tijdens het weekend. Op de Belgische rotsen loopt het seizoen van april tot november. Nadien trekken we richting de Spaanse zon voor meer klimcoaching op de magische rotswanden van Siurana (december tot maart).

Aanbod

Wij bieden volgende opties aan binnen outdoor klimcoaching:

 • 1-op-1: klimcoaching op rots voor jou alleen
  Halve dag (4u coaching aan de rots), €285 (België) en €235 (Spanje)
  Volledige dag (6u coaching aan de rots), €345 (België) en €295 (Spanje)
 • 1-op-2: klimcoaching op rots voor jou samen met vriend(in)
  Halve dag (4u coaching aan de rots), €325 (België) en €275 (Spanje)
  Volledige dag (6u coaching aan de rots), €395 (België) en €345 (Spanje)
 • kleine groep (max. 4 pers.): klimcoaching op rots onder vrienden
  Volledige dag (6u coaching aan de rots), €545 (België) en €475 (Spanje)

Onze outdoor klimcoachings zijn gebonden aan seizoenen. Wij coachen standaard op de Belgische rotsen tussen april en november. Tijdens de wintermaanden december tot maart coachen we je onder de Spaanse zon in Siurana en omstreken.

Opgelet! Onze tarieven zijn exclusief transportkosten voor outdoor coaching  (kosten worden berekend op basis van het aantal gereden km & officiële km-vergoeding of kosteloos via carpool met klimmer). Inclusief zijn gebruik van klimmateriaal (klimgordel, zekeringstoestel, touw, setjes en andere benodigdheden.

KBF-lidmaatschap! Om als klimmer toegang te hebben tot de Belgische rotsklimmassieven is een lidmaatschap bij de klim- en bergsportfederatie vereist. In België kunnen wij dus enkel klimmers op rots coachen die lid zijn van KBF.

Voor onze outdoor klimcoachings in Spanje is enkel een eigen verzekering (KBF of andere) een vereiste.

Wat vertellen anderen over outdoor klimmen in België met Motion?

 

Outdoor klimmen - Binnenland

Weekendje met onze familie geklommen met Tess in Pont-à-Lesse. Heropfrissing van alle technieken single-pitch topropen en voorklimmen. Intensieve tweedaagse met een topmadam. Goed opgebouwde lessen, juiste keuzes, veel uitleg en tijd voor al onze vragen, veel actie en als biologe ook oog voor de natuur zowel flora als fauna (hagedissen en vleermuizen gespot). Als je een toppertje zoekt dan is er maar één adres en dat is Tess!

Filip V.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen